SİYASET:
Şahinler'den Fatih Erbakan tepkisi: ' Savunduğu teze rahmetli babası bile karşı çıkardı!'

DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİ DE OYMUŞ …..
Herkes bir gün aslına rücu edecektir.Çünkü fikriyatı,zihniyeti yetiştiği ortamla ve öğrendikleri ile eşdeğerdir.her ne kadar çok zaman önce ben gömleği çıkardım diye insanları peşine takanlar bugün görünüyor ki gömlek filan değiştirilmemiş aksine gömlek üstümden çıkmasın diye düğmelerini sıkıca iliklemiş olduğunu yıllar sonra görülmüştür.Bu arada Rahmetli Erbakan gerçekten bir devlet adamı niteliğinde olması ile birlikte bugün oğlunun savunduğu tezi duysa acaba ne derdi….
Siyaset söz söylemiş olmak için yapılmaz , günü kurtarmak için asla yapılmaz.gündeme geleyim de nasıl olursa olsun diye hiç yapılmaz…Erbakan gibi bir babanın oğlunun bunları bilmemesi mümkün olmadığına göre demek ki inandığı ve doğru gördüğünü söylemiş demektir.
Şimdi sormak istiyorum 
Acaba sen  çocuk gelinlerin ne ıstırap içinde yaşadıklarını biliyor musun?
Acaba sadece başlık parası için çocukluğunu yaşamadan evlendirildiğinin farkında mısın?
Acaba aile içi şiddetin kızları nasıl perişan edildiklerini seslerini çıkaramadıklarını  biliyor musun ?
Acaba Sen Tv lerde her gün yayınlanan gündüz kuşağında ki rezilliklerin senin gibi çocuk yaşta evlendirilenlerden parçalanan ailelere böyle zihniyetlerin çoğunlukta olduğunu biliyo rmusun?
Acaba Akli baliğ olmayan bir çocuğu ömrünü tamamlayacak bir zulmün içine nasıl atıldığının farkında mısın ?
Ve bugün 18 yaşını tamamlamayan gençlerin bile işlediği suçlar bile çocuk olduğu için büyükler gibi ceza almazken sen böyle bir mesuliyeti naslı çocukların sırtına yükleyebilirsin ?
Bu sözü söylerken hiç empati yaptın mı ???
Ve kalkıp bunu Anadoluda böyle yapılıyor derken Rahmetli babanla birlikte biraz dolaşmış olsaydın böyle düşücede olamayacağını kimse sana söylemedi mi?
Eğitimsiz ,okuması yazması olmayan,ekonomik özgürlüğünü almamış ,kendisinden 20 -30 yaş büyük kocasının getirdiğine razı olan ,Dünyadan haberi olmadan her şeyin çocuk bakmak ve kocasına biat edecek bir nesil mi yetiştirmek istiyorsun.?
FİKRİ HÜR ,VİCDANI HÜR,İRFANI HÜR BİR NESİL BÖYLEMİ YETİŞECEK SORARIM ?
Ve sen kalkıp Türkiye Cumhuriyeti devletini  yönetmeye talipsin ve velev ki  o yetki verilse böyle bir zihniyete sahip olan kişinin eline yetki verildiğinde ne yapacaklarını bile düşünemiyorum….
        Halil İbrahim ŞAHİNLER
DOĞRU YOL PARTİSİ GNL.BŞK.YRD.
         SİYASİ İŞLER BAŞKANI

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku