KÜLTÜR-SANAT:
Değirmendere'de muhteşem konser

Değirmendere'de çıkan ve müzik piyasasına yeni giren Retro Plak Orkestrası geçmişi günümüze taşıyor. Sahnesinde nostalji minibüsü bulunduran ve görsel sahne şovlarıyla izleyicilerini geçmişe taşıyor.

Gazeteci Köksal Tüfekçioğlu'nun yönetmeliğinde kurulan ve Türkiye'nin önemli müzisyenlerinden Batarist Şafak Özdoğan'ın orkestra sefliğinde yürütülen orkestranın en büyük özelligi ise ünlü sanatçıların arkasında çalan profesyonel sazlardan kurulu orkestranın solistleri ise yeni isimler yeni yüzler. Ama hepsinin ortak özelliği ise Gölcük'lü ve Değirmendere'li olmaları.

Sanatın ve sanatçının dostu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sponsorluğunda hayat bulan " Minibüs Şarkıları" konseriyle geçmişin aşk sarkılarını önümüzdeki günlerde Kocaeli ve dışında duymaya devam edeceksiniz.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına...
Kartepe’de faaliyet gösteren Trabzonlular Derneği, bu yıl 2.’sini düzenlediği festivalin tüm gelirini...

Haberi Oku