Başkan Büyükakın, Cumaköy'ü ziyaret etti

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek burada 7’den 70’e herkesle hasbihal etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı ziyarette, “Cumaköy’ün güzel insanları ile buluşmak ve sohbet etmek çok güzeldi” diyen Başkan Büyükakın, “Hemşerilerimizden yeni oluşan taleplerini dinledik, konuştuk. 7’den 70’e herkesin isteklerine çözüm üretmeye çalışarak mahalle sakinlerimizin huzurunu ve konforunu daha da artıracağız” dedi.

“BUNDAN HİÇBİR ZAMAN GERİ DURMAYACAĞIZ”

Cumaköy’ün gençlerinin istediği sportif alanlar noktasında gerekli incelemelerin yapılması talimatını da veren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’ni, Gebze’yi ve bugün geldiğimiz Cumaköy’ü geliştirecek, güzelleştirecek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki Türkiye Yüzyılı hedeflerine yaklaştıracak olan yatırımlarımızdır, hizmetlerimizdir, eserlerimizdir. Bundan hiçbir zaman geri durmayacağız. Cumhurbaşkanımızın eser ve hizmet siyasetinde ki talimatlarını harfiyen yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti. Alt ve üst yapı yatırımlarını bir taraftan yaparken, tarımdan hayvancılığa kadar her konuda vatandaşları desteklediklerini de ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede ifade eden Başkan Büyükakın, “Bölgemizde seracılık yapan, toprağımızı işleyerek sahip çıkan, ürün elde eden tüm çiftçilerimize destek olmanın gayreti içindeyiz” vurgusu yaptı.

“HER DAİM DESTEĞİNİZİ YANIMIZDA HİSSETTİK”

Cumaköy’ün Mahalle Muhtarı Hüseyin Ünal’ın da yer aldığı birlikte, “Toprağımızı işleyen çiftçimizi, kardeşimizi, velhasıl hemşerimizi ihmal etmiyoruz, etmeyeceğiz” diyen Başkan Büyükakın, “Cumaköy sakinlerimizin her daim desteğini yanımızda hissettik. Kocaeli’nin her köşesinde köylerimizi de asla ihmal etmeden yatırımlarımıza devam ediyoruz. Tarıma verdiğimiz önemli desteklerin temelinde gençlerimizi ve kadınlarımızı tarıma yönlendirmek yatıyor. Vatandaşlarımızı, tarım ve hayvancılıkta desteklemeye devam edeceğiz. Bunun içinde gerekli alt yapı yatırımlarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Birliktelikler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Gebze OSB’deki kavşak, trafiği rahatlatacak
Büyükşehir tarafından Gebze OSB’ye giren ve çıkan ağır tonajlı araçlar ve servislerin trafiği aksatmamaları...

Haberi Oku