SİYASET:
Acur: Toplu taşıma bile artık lüks!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, şehir içi ulaşımında otobüs ve minibüslerin bilet fiyatına yapılan yüzde 63 oranında yapılan zamlar ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

İl Başkanı Nusret Acur, açıklamasında “Halkımız zamların altında ezilmeye, inim inim inlemeye devam ediyor. Yediğimize, içtiğimize, giydiğimize her gün yeni yeni zamlar geliyor. Öyle ki zam haberleri dahi gazetelerde haber değeri taşımıyor. Çünkü olağan hale geldi. Halkımız, bu kötü ekonomi yönetiminin faturasını ödemeye devam ediyor. Seçime kadar halkın azına bir parmak bal çalan, seçimden sonra ise verdiği her şeyin katbekat fazlasını alan iktidarın akaryakıta 3 ayda yüzde 100 zam yapmasının devamında iğneden ipliğe her şey zamlandı. Asgari ücret zammı 3 ayda değil, 3 günde eridi. Memurlar zamlarını almadan cepleri boşaldı. Emekliler kaderine terk edildi. Bir avuç azınlık hariç halkımız zamların altında ezilirken, Kocaeli halkına bir acı haber de UKOME toplantısından geldi. Karara göre ulaşıma yüzde 63 oranında zam geldi. 8 lira olan şehirici ulaşım bedeli yapılan zam ile 13 lira oldu. Öğrenci, öğretmen, 60 yaş üstü indirimli bilet 5 lira 50 kuruştan 9 liraya yükseltildi.

HALK BU KÖTÜ YÖNETİMİ HAK ETMEMEKTEDİR

Türkiye Yüzyılı’nı Zam Yüzyılı’na çeviren halkımız için akaryakıt zamlarının geldiği noktada insanımıza “Aman sokağa çıkma, evde kal” denilmektedir. İşi gücü için toplu taşıma kullanacak olanlara “Kazandığını yola ver” denilmektedir. Halkımız için toplu ulaşım bile lüks olmaktadır. AK Parti ve ortakları geldiğimiz nokta itibariyle ülkeyi yönetememektedir. Zenginin dostu, fakir fukaranın düşmanı olan hükümet, bir verip 10 almaktadır. Ve devam eden süreçte başta toplu taşıma
olmak üzere her şeye yeni yeni zamların geleceği açıktır. Türk halkı bu kötü yönetimi hak etmemektedir.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku