SİYASET:
CHP'de kongre tarihleri netleşti

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Merkezi tarafından alınan Kurultay kararının ardından örgütlerde kongre heyecanı başladı. CHP Kocaeli'de de ilçe kongreleri öncesi belirlenen takvime göre 3 Temmuz itibarıyla mahalle delege seçimleri başladı. Delege seçimlerinin 30 Temmuz'da sona ermesiyle de ilçe kongrelerinin tarihleri belirlenmeye başladı. Belirlenen takvime göre kongreler ilk olarak Çayırova ilçesi ile başlayacak. CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'nın kongresi 6 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Çayırova'nın ardından 12 Ağustos Cumartesi günü Darıca, 13 Ağustos Pazar günü Derince, 16 Ağustos Çarşamba günü Kandıra, 26 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel, 3 Eylül Pazar günü ise Kartepe ilçe kongreleri düzenlenecek.

"DEMOKRAT BİR İL BAŞKANIYIM"

Delege seçimlerini ve kongreler öncesi süreci değerlendiren CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Mahalle delege seçimlerimizi tamamladık. Ufak tefek aksaklıklar olsa da büyük bir sıkıntı yaşamadık. Şimdi sıra ilçe kongrelerinde. 6 Ağustos Pazar günü Çayırova ile süreç başlayacak. İlçe kongre tarihlerini ilçe başkanlıklarımız kendi inisiyatifi ile belirliyor. Şu süreçte ben ne mahalle delege seçimlerine karıştım ne de ilçe kongreleri sürecine. Demokrat bir il başkanıyım. Pazar gününden itibaren başlayacak ilçe kongrelerimizde de bir sorun yaşanacağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku