SİYASET:
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Türel: 'Gebze'de yerel hizmetler yetersiz!'

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, bir basın toplantısı düzenledi ve 5 aylık çalışma sürecini basın mensupları ile paylaştı.  Gebze Ellade Cafe’de saat 10:00'da başlayan  toplantıya  bölgemizden çok sayıda basın mensubu katılım gösterirken,  Türel’in basın toplantısında  ilçe yöneticileri de hazır bulundular. Van'da meydana gelen uçak kazası sonucu şehit düşen 7 emniyet personeli ile dün Siir'te  meydana gelen  kazada şehit düşen iki askerimize başsağlığı dileyerek başlayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, " 15 Temmuz'u da geride bıraktık. 15 Temmuz milletimizin destan yazdığı ve darbenin karşısında olduğunu gösterdi. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. " dedi.

Pandemi süreci siyaset çalışmalarını da sekteye uğrattı

Partisinin  çalışmaları ile ilgili sözlerine başlayan ve uzun süreçte partinin çeşitli kademelerinde  Dilovası ilçe başkanlığı görevi dahil pek çok görevlerde bulunduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel: " Takdir edersiniz ki, herkes de bunu yaşadı. Pandemi süreci herkesi olduğu gibi siyaset çalışmalarını da olumsuz yönde etkiledi. 5 ayımızın 4 ayı bir kere pandemi süreci ile geçti. Saadet Partisi olarak Gebze'deki çalışmalarımızı belirlenmiş program dahilinde sürdürüyoruz." dedi.

"AK Partili gençlerin üyelik standı açması çok yanlış, bilseydim programı terk ederdim!"

AK Parti gençlik kollarının Gebze  Kent Meydanındaki alanda 15 Temmuz etkinlikleri programı sırasında stant açıp üye yapılmasının nasıl değerlendirildiği hususunda da görüşlerini açıklayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel,  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Bural Uluköylü’nün alanı terk etmesini de değerlendirdi ve şöyle dedi; “Biz 8’de programa çağırıldık ve 9’da program başladı. Namaz dolayısı ile programın uzadığını düşündük. Ancak gençlik kollarını standını görmedim açıkçası, ancan bunu hep yapıyorlar izmit’te de yapmışlar. Hem birlik ve beraberlik mesajı vereceksiniz, kardeşlik deyip anlamına göre hareket etmeyeceksiniz… O standı görsem ben de alandan ayrılır aynı tepkiyi verirdim. 15 temmuz’da ülke için bir parti değil, her partiden insanlar ortak mücadele etti. Vatan, bayrak hususu kimsenin tekelinde değildir” dedi.

Gebze'de Yerel anlamda yapılan hizmetler yetersiz!

Gebze'deki hizmetlere gelince söyleyeceğimiz husus şudur. Son bir yılda Gebze’ye  kazanım olarak Nakliyecıler garajının devir alınması ile Eski  Adliye binasının Gebez'ye kazandırılmasıdır var.  Bunun dışında gözle görülür bir hizmet yok. Trafik sorunu her zamanki gibi çok büyük Gebze Belediyesi'nin 400 milyon lira civarında bir gelirivar. Buna rağmen  Belediyenin ayrıca asfalt yamasından başka bir şey yapmadığını görüyoruz. Sadece Aksesapağı'ndan bir örnek vereyim. kendim de orada yaşıyorum. Kaç yıldır oraya asfalt dökülmüş değil, yamadan başka bir şey yapılmıyor. Halbuki imkanları var belediyenin" dedi.  Gebze’nin üç gün susuz kalmasına da değinen Türel, “15 yıldır siz iktidardasınız ve alternatif bir şey yapamadınız bu süre içerisinde. 25 yıllık borulara suç bulmak doğru değil. ” dedi. 

Mahalleler ve köyler bazındaki parti çalışmalarını artırarak sündüreceklerini de belirten Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, " Pandemi süresinden ötürü bu çalışmalarda aksaklıklar oldu, ancak biz bu aksaklıkları ve zamanı telafi edecek çalışmalara imza atacağız yönetim olarak" diyerek sözlerini tamamladı. YILMAZ IŞIK

Saadet Partisi Gebze İlçe yönetimi bu sabah basını konuk etti. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku