SİYASET:
Recep Dursun: 'Kadın varsa hayat var”

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, kadınlara sürpriz yaptı. Başkan Adayı Recep Dursun sabahın erken saatlerinde yollara düşüp işe giden emekçi kadınlarla sohbet ederek onlara karanfil dağıttı.

KADINLARI İŞE UĞURLADI

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, gün ağarmadan yollara düştü. Başkan Adayı Recep Dursun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, iş yerlerine gitmek için yola çıkan kadınlarla sohbet edip günün anısına onlara çiçek dağıttı. Emekçi kadınlarla güne merhaba diyen ve onlarla güne başlayan Recep Dursun, “Bugün güzel ve özel bir gün, kadınlarımızı bugüne kadar hiç unutmadık, bundan sonra da unutmayacağız” dedi.

HER ALANDA OLMALILAR

Kadının toplumdaki yerinin daha iyi koşullara çekilmesi gerektiğini kaydeden Recep Dursun, “Kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel koşularının iyileştirilmesi gerekiyor. Kadınlarımız toplumun her alanında her meslekte olmalı. İşlerine giden kadınlarımıza hayırlı işler diledik, onlar varsa yaşam var. Tüm kadınlarımızın bu güzel gününü kutluyorum” dedi. Öte yandan karanfil dağıtımına Meclis üyesi adayları ile CHP ve İYİ Parti yöneticileri katıldı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku