SİYASET:
Merkez Sağ, Büyük Buluşma'ya hazırlanıyor

Merkez Sağ'ın çekirdeğini oluşturan Demokrat Misyonu, 22 Mart tarihinde Büyük Ankara buluşmasına hazırlanıyor. Merekez Sağ'ın Temsilciler Meclisi Toplantısı 22 Mart 2020, Pazar günü saat 12:00'de Ankara'da  Merkez Sağ'ın Doğal Lideri sayılan  Merhum 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Güniz sokakataki konutunda saat 12:00'de bir araya gelecek.

Ardından burada toplananlaar, topluca Elit Palas Otel'e geçerek burada saat 14:00'de başlayacak olan Temesilciileer Meclyisi toplantısını gerçekleştirecekler.

Doğru Yol Partisi Siyasi İşler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Şahinler konuyla ilgil olarak verdiği bilgide, toplantı için tüm hazırlıkların  devam ettiğini, programın kusursuz geçmesi için tüm hazırlıkların devam ettiğini bildirdi. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku