SİYASET:
Doğduğu köyüne muhtar olarak hizmet etmek istiyor!

ÖZEL HABER- Gebze Bölgesi'nde  yolcu taşımacılığı sektöründe yaptığı atılımlarla dikkat çeken ve başarılı olan Bölgemizin önemli işadamlarından, Öz-Gülhan Turizm ve Taşımacılık Firması Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gülhan, 31 Mart seçimleri için doğup büyüdüğü köyü olan Gebze Cumaköyü'ne muhtar adayı oldu. İşadamı Naim Gülhan, yıllardır Gebze merkezde iş hayatına katıldığını, ancak köyünü hiç bir zaman unutmadığını söylüyor. Gülhan; " Biz dünyaya burada gözümüzü açtık. Uzun yıllardır Gebze merkezdeyiz ve burada iş hayatımızı sürdürüyoruz. Ancak hiç bir zaman köyümle bağlantımı kesmedim. Köyümü çok seviyorum ve buraya  vefa borcumu  muhtar olarak ödemek istiyorum" diyor. 

NAİM GÜLHAN KİMDİR?

1963 yılında Cumaköy'de dünyaya geldi. İlk ve orta okulu köyünde okudu.1980-1983 yılları arasında kendi aracıyla Gebze-Harem arasında miinibüsçülük yaptı. 1983-1985 yılları arasında İzmir'de askerlik görevini yerine getirdi. 1986 yılında evlendi. Biri kız biri erkek iki çocuk sahibi. 1987 yılında Öz-Gülhan Turizm şirketini aile şirketi olarak kurdu. Naim Gülhan 12 yıldan bu yana da Gebze Şoförler Odası Başkan vekilliği görevini de yürütüyor. Aynı zamanda 2 dönem Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeliği yaptı. Bunun yanında 10 yıl gibi bir süre de Gebzespor yönetiminde yer aldı. Gülhan , son olarak 7 ortaklı şekilde krurulan Zirve Turizm Şerketinde de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.  HABER: YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku