SİYASET:
Çayırova'da yeni başkan Bünyamin Çiftçi

Çayırova ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Bünyamin Çiftçi kazandı. Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Çayırova'da başkan seçildiğini açıkladı. Sonuçtan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Çiftçi, "Güzel bir seçim kampanyası dönemi geçirdik. Çayırovalı kardeşlerimiz bizi bağrına bastı. 800'e yakın program yaptık. Çok güzel bir teveccüh vardı. 40 yıla yakındır Çayırova'da yaşıyoruz. Her şeyimiz burada, kurucu ilçe başkanlığını burada yaptık. Neticede çalışmamızın meyvesini aldık. Çayırova tarihinde sonuçlar böyle giderse bugüne kadar seçim kazanmış belediye başkanları arasında en yüksek oyla kazanmış olacağız." ifadelerini kullandı. Çiftçi, Çayırova halkına layık olmak için çalışacağını kaydetti.

Bünyamin Çiftçi kimdir?

1976 yılında doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çayırova’da tamamladı. 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Vatani görevini yedek subay olarak yaptı. Siyasete AKP’nin kuruluşu ile birlikte başladı ve Çayırova’nın kurucu ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Bünyamin Çiftçi, evli ve 3 çocuk babasıdır.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku