SAĞLIK:
Gebze Merkez Hastanesi, İş Yeri Hekimlerini bir araya getirdi

 Toplantıya İş yeri hekimleri doktorları büyük ilgi gösterdiler. Yemekten önce Gebze Özel Merkez Hastanesi Medikal Direktörü  Op. Dr. Koray Topçu açılış konuşmasında Özel Gebze Merkez Hastanesi tarafından Yenikent’te  yapımı devam eden ve önümüzdeki aylarda hizmete girecek olan ve hizmete girdiğinde Kocaeli Bölgesinin en modern ve donanımlı hastanesi olacak olan Yeni Hastane Hakkında doktorlara bilgi verdi.

Yemek öncesi Özel Gebze Merkez  Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr. Enver Dayıoğlu ile  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Burak Şener  güncel yaklaşımlar konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Gebze Workinn Hotel’de düzenlenen programa katılım yüksek oldu. Gebze Özel Merkez Hastanesi Medikal Direktörü  Op. Dr. Koray Topçu  açılış konuşmasında Özel Gebze Merkez Hastanesi tarafından Yenikent’te  yapımı devam eden ve  önümüzdeki aylarda  tamamlanarak hizmete girmesi beklenen Yeni Hastane hakkında bilgi verdi.  Yemek sonrasında Özel Gebze Merkez Hastanesi Genel Müdürü Vahit Kurtuluş tarafından toplantıya katılan İş Yeri Hekimi Doktorlarına günün anısına birer sertifika taktim etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptılar
Genel merkezi Kocaeli'de olan HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi...

Haberi Oku