SAĞLIK:
İzmitli müzisyen Umut Diriöz'ün kanseri yenmesi için yardım kampanyası başlatıldı

İzmitli müzisyen 32 yaşındaki Umut Diriöz'ün tedavisi için yardım kampanyası başlatıldı. İzmit'in sevilen gitaristlerinden olan ve birçok mekanda sahne almış olan Umut geçmişte lenf kanserini yenmişti. Fakat genç baba bugünlerde kemik iliği kanseri ile savaşıyor. 4 yaşında bir kız çocuğu babası olan Umut'un tedavi masrafları 50 bin dolar gibi bir rakamı buluyor. Geçmişteki rahatsızlığı sebebiyle tüm maddi imkanlarını kaybeden Umut'un bugün umudu arkadaşları tarafından başlatılan yardım kampanyası oldu. Uluslararası bir yardım toplama platformu olan gofunme.com'da başlatılan kampanyaya sevenleri destek çağrısı yaptı. Şu ana kadar 1548 dolar bağışta bulunulan kampanyanın tamamlanması için geniş kitlelere duyurulmaya ihtiyacı var.

https://www.gofundme.com/f/my-cancer-treatment-3rd-times?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptılar
Genel merkezi Kocaeli'de olan HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi...

Haberi Oku