SAĞLIK:
İYİ Parti Gebze İlçe başkanı Av.Uğur Demir, hızlı başladı

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir ve yeni yönetim kurulu Gebze basınıyla bir araya geldi. Basın toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Meclis üyeleri Sadık Güvenç, Birol Elüstü ve Umut Aydoğdu da katıldı.

AV. DEMİR: BUGÜNDEN İTİBAREN SEÇİM SÜRECİNİ BAŞLATIYORUZ

Sözlerine 15 Temmuz şehitlerini anarak başlayan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir şunları söyledi:

Bildiğiniz gibi seçim sonrası yaşanan süreçte ilçe başkanımız istifa etti. Daha sonra yönetim kurulu üyelerimiz oy birliği ile beni aday gösterdi ve İYİ Parti Gebze ilçe başkanı olarak seçildim. Çarşamba günü de divan kurulumuzu belirledik Gebze’mize hayırlı olsun.

Seçim sonrasında yaptığımız kurultayda Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in belirlediği vizyon ile ‘Rotamız Net Pusulamız Millet’ diyerek yerel seçim sürecini bugünden itibaren başlatmış bulunuyoruz. Önümüzdeki hafta resmi kurumlara, STK’lara ziyaretlerimize başlıyoruz. Bugün de burada basınımızla buluştuk.

BAŞKAN ACUR: ŞAHSEN İTTİFAKI DÜŞÜNMÜYORUM

Basın toplantısına katılan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur ise gündemle ve önümüzdeki süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gebze basınıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirten Acur şunları söyledi:

Biz demokratik bir partiyiz. Aralık ayında yapılan ilçe kongremizde Gebze İlçe teşkilatımız teşekkül etmişti. Tüzüğümüzde ilçe başkanımız istifa edince, yönetim olduğu gibi kaldığı için yönetim içerisinden bir arkadaşın ilçe başkanı olarak seçilmesi maddesi var. Arkadaşlarımız tüzüğümüzün bu maddesini uygulayarak kendi içlerinde Av. Uğur Demir kardeşimizi ilçe başkanı olarak tayin ettiler. Gebze’mize, ilimize hayırlı uğurlu olsun.

Önümüzdeki yıl yapılacak kolan yerel seçimlere hazırlıklarımız başladı. Şahsi görüşüm olarak ben ittifakı düşünmüyorum. Partimizin bu seçimlere tek başına girip, milletimizin karşısına kendi öz kimliğiyle çıkıp ben buradayım, ben sizin derdinize derman olacak kudretim var demesini bekliyoruz. Kocaeli’nde de ilde ve bütün ilçelerde aday çıkaracağız. Şimdiden adaylık düşünen ve çalışmalara başlayan arkadaşlarımız var.

Ancak Türkiye’deki siyasi koşullar o günkü atmosfere gelirse o zaman o teklifle giden biz olmayacağız. Kaybedecek şeyleri olanların o teklifle gelmesi lazım.

CHP ile biz 11 tane büyükşehir, hem de çok önemli büyükşehirler, yanı sıra birçok ilçe, birçok milletvekilliği Cumhur İttifakı’ndan, Millet İttifakı’na geçti. İnanılmaz başarılar elde edildi fakat diğer taraftan kazanan hep bir taraf kaybeden ise hep biz olduk.

AK PARTİ İLE ASLA BİR İTTİFAK SÖZ KONUSU OLMAYACAK

Bu seçimde eğer bir ittifak yapılacaksa bizim de kazanan tarafta olmamız lazım. Hep CHP’ye kazandıralım, peki biz neredeyiz? İzmit Belediyesi kazanıldı ittifakça. İzmit Belediyesi kimin, CHP’nin. İstanbul belediyesi, Ankara Belediyesi hep aynı şekilde Millet İttifakı’nın değil de CHP’nin belediyesi.

Önümüzdeki seçimlerde yine bir araya gelinilir ama bu dönem geçen dönem gibi olmayacak. Yani meclis üyeleri 9 bana 1 sana değil. O günkü şartlara göre bakılır ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim AK Parti ile asla bir ittifak söz konusu olmayacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptılar
Genel merkezi Kocaeli'de olan HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi...

Haberi Oku