EĞİTİM:
Gebze CENTER AVM'den Okula Dönüş Kampanyası

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için zillerin çalması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan ziyaretçilerini çok özel bir kampanya ile karşılıyor. 06 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olan “Okula Dönüş Kampanyası” ile aynı gün içinde toplam 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler 50 TL değerinde Penguen Kitabevi’nin her reyonunda geçerli hediye çeki kazanıyor.

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte okul alışverişi telaşında olan aileler için yeni bir kampanya düzenliyor. 

Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olmak amacıyla hazırlanan “Okula Dönüş Kampanyası”, 06 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında 500 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Penguen Kitabevi’nden 50 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Kampanyaya aynı gün içinde bir defa katılım sağlanabilecek. 

Uzun bir aradan sonra okullara dönen çocuklara başarılar dileyen Gebze Center AVM, moral ve motivasyonlarının yüksek olması için yaptığı kampanyalarla çocuk ve gençleri destekliyor.

Güvenli ve keyifli alışveriş…

Uyguladığı hijyen kuralları ile pandemi döneminde güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, pandemi dönemi için gerekli tüm önlemlerini titizlikle uyguluyor. Misafirlerinin sağlığını en büyük önceliği yapan Gebze Center AVM, uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle de TSE - COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almıştı.

FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku