EĞİTİM:
Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu'nda gerçekleşen ziyarette Vali Yavuz'u, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, İzmit Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan ve okul müdür vekili Menderes Bayındır ve öğrenciler karşıladı. Sohbet ettiği öğrencilere hediyeler veren Yavuz, daha sonra okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Yavuz, okulun eğitim faaliyetleri ve genel durumuna ilişkin bilgiler alıp, başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını diledi.

"SİZLERE GÜVENİYORUZ"

Vali Yavuz, daha sonra Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geçti. Okulda, atölye ve sınıfları gezerek incelemelerde bulunan Yavuz, öğrencilerle yaptığı sohbette milli ve kültürel değerlere sahip çıkmanın önemini vurguladı. Yavuz, "Okumak çok önemlidir ancak ne okuduğunuz daha da önemlidir. Milli ve kültürel değerlerinize sahip çıkmalısınız. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sizlere güveniyoruz." ifadelerini kullandı. Son ziyaretini Alikahya Fatih Ortaokulu'na gerçekleştiren Yavuz, öğrencilerle tek tek ilgilenerek kitap hediye etti. Okulun atölye ve laboratuvarlarında incelemelerde bulunan Vali Yavuz, daha sonra okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Cemil Meriç'te yaşam ve doğa dersi
Özel bireylerin hayata hazırlandığı Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yaşam ve doğa dersleri...

Haberi Oku