EĞİTİM:
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin mezuniyet heyecanı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi 2022-2023 mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Dekan yardımcıları, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katılım sağladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki; Öğrencileri ile gurur duyduğunu, Atatürk’ün izinde sorgulayan araştıran ve özgürlükçü birer birey olmaları gerektiğini dile getirerek tüm mezun öğrencilerine başarılar diledi. Mezun öğrenciler adına ise Fakülte birincileri Berra Koyuncu ve Anıl Sezgingil konuşmalarını gerçekleştirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Mezun olan tüm öğrencilere başarılar dileklerini ileten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım; ‘’ Eğitim hayatınız burada bitmiyor, kendinizi geliştirmeye ve devamlı öğrenmeye açık olun’’ diyerek mezun öğrencilere ve ailelerine teşekkürlerde bulundu

Mezun olan öğrencilere anı belgelerinin verilmesinin ardından, İletişim Andı okundu. İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni, mezunların birlikte kep atması ile sona erdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Vali Seddar Yavuz, okulları ziyaret etti
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, Sabancı Mesleki...

Haberi Oku