KÜLTÜR-SANAT:
Sanat Akademisi tiyatro bölümü kursiyerleri performanslarıyla mest etti

Kentin sanat damarlarını açık tutan İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde geleceğin tiyatrocuları 1 sezon boyunca hazırladıkları oyunlarla seyircinin karşısına çıktı. Ünlü edebiyatçı Melih Cevdet Anday’ın bir gemi yolculuğunda geçen “Ölüler Konuşmak İsterler” isimli oyun, Durmuş Çetin’in yönetmenliğinde Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü kursiyerleri tarafından sahnelendi. 

“ÖNLERİNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM”

Sanat Akademisi Eğitim Sahnesinde tek perde olarak sahnelenen oyun izleyicilerden büyük alkış topladı. Oyun sonrası tiyatroculara sertifikalarını veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Sanat Akademisi’nde eğitim alan değerli arkadaşlarımızın performansları takdire şayan. Emeklerini kutluyor önlerinde saygıyla eğiliyorum. Yaptığınız iş gerçekten çok kıymetli. Bu emekleriniz hayat hikâyelerinize ve ideallerinize katkısı olmasını diliyorum. Çok keyifle istedik. Emeğinize, yüreğinize sağlık” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku