KÜLTÜR-SANAT:
Trabzonlular festival gelirini SMA hastasına bağışladı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Trabzonlular Kartepe’de buluşuyor hafta sonu gerçekleşen muhteşem organizasyonla sona erdi. 10 binlerce kişinin deyim yerindeyse akın ettiği etkinlikte neler yoktu ki. Yöresel sanatçılar, horon, birbirinden güzel standlar, yarışmalar, eğlence, kusursuz ikram ve daha birçok sürprizler. Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Dernek Genel Sekreteri Hasan Yeşildal, etkinlik sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“DESTEĞE DEVAM”

“Geçen seneden de daha büyük ilgi gören festivalimize binlerce kişi aileleriyle akın etti. Güzel bir yola çıktık. Bu etkinliğimiz
geleneksel hale geldi. Yapılan tüm güzellikler sadece eğlenceyle sınırlı kalmadı. Elde ettiğimiz gelirimizi SMA hastası Aytun bebeğe bağışladık. Bir nebzede olsa faydamız olduysa ne mutlu bize. Tabi bu tamamen hemşerilerimizin desteğiyle oldu. Herkese sonsuz teşekkürler. Dernek olarak böylesi desteklerimiz devam edecek. Minik kardeşimize şimdiden geçmiş olsun. Herkesi desteğe bekliyoruz.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku