GÜNDEM:
Yüksel Ercan Yeni Genel sekreteri değerlendirdi!

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DE YÜZLERCE GENEL SEKRETERLİK YAPACAK BÜROKRAT VARKEN ANKARA'DAN ATAMA HİÇ KİMSENİN İÇİNE SİNMEDİ.
Tahir Büyükakın'ın Kocaeli Büyükşehir Genel sekreteri olmasına en çok biz sevinmiştik, Kenti iyi bilen var olan sorunları birebir yaşayan Tahir Büyükakın'ın Genel sekreter olması partili partisiz herkesi sevindirmişti.
31 Mart tarihinde yapılan seçimde Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Büyükakın'ın da Genel sekreterini Kocaeli sınırları içerisinden ve Büyükşehir bünyesinde görev yapan bürokratların içerisinden seçeceğini düşünmüştük ki Büyükakın'da Genel sekreterliği vekaleten Gökmen Mengüç'e vermişti.


31 Mart tarihine kadar Ankara büyükşehirde EGO Genel müdürü olarak görev yapan ve Mansur Yavaş'ın seçilmesi ile bu görevinden istifa eden Balamir Gündoğdu'nun Kocaeli Büyükşehire Genel sekreter olarak atanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.
Biz bu görevlendirmeyi Tahir Büyükakın'ın istediğine ve gönlünün razı olduğuna asla inanmıyoruz, Ancak siyaset her zaman herkesin istediği gibi olmuyor.
Balamir Gündoğdu gibi "Seçilmiş Bürokratlar" maalesef her dönem siyasetin olmazsa olmazları gibi topluma sıkıntı veriyor, Bütün üst kademe görevleri sanki bu tür bürokratlara tapulu imiş gibi makam beğenmeyen kafa yapısı Kocaeli gibi bir yerleşim merkezindeki bürokratların kendisini göstermesine de maalesef imkan tanımıyor.
Biz bu şekildeki görevlendirmeler olacağını aylardır yazıyoruz, Bugün yarın AK Partinin kaybettiği belediyelerdeki "Seçilmiş Bürokratların "pek çoğunun Kocaeli-Sakarya- Bursa ve Balıkesir gibi belediyelerin tepe noktalarında görevlendirileceklerini çok net bir şekilde görüyoruz, biliyoruz.
Balamir Gündoğdu'nun Kocaeli Büyükşehir belediyesinde görevlendirileceğinin netleşmesinden sonra özelikle AK Parti kanadından o kadar çok arayıp itiraz edenler var ki bizde şaştık kaldık.
Bakalım daha kimleri göreceğiz.
Kocaeli Büyükşehirdeki bürokratlarda bulundukları koltuklarda kalabilmek adına dua etsinler, Zira bu tarafa gelecek o kadar çok "Seçilmiş bürokrat" varki...

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku