GÜNDEM:
Derince'deki patlama hakkında Mühip Kanko'dan açıklama: 'Süreci yakından takip edeceğiz!”

Derince'de bulunan  Toprak Mahsulleri Ofisi’nin deposunda meydana gelen  patlama nedeni ile CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Kocaeli Milletvekilleri Mühip Kanko ve Harun Yıldızlı bölgeye gitti. Patlama yaşanan bölgeden bilgi alan Milletvekili Kanko yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“PATLAMAYLA İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLERİ ALDIK”

“Kocaeli Derince Limanı'nda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ait silolarda meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlarımızı hastanede ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldıktan sonra, patlamanın bulunduğu alanda incelemelerde bulunup oradaki yetkililerden de patlamayla ilgili gerekli bilgileri aldık.

“ŞÜPHELERİN VE SORULARIN YETKİLERCE CEVAPLANMASI GEREK”

Son dönemlerde ülkemizde meydana gelen orman yangınları, fabrika yangınları, buğday tarlalarının yanması, siloların patlaması gibi gıda krizini tetikleyecek olaylar ülke kamuoyunda birçok soru işaretlerini gündeme getirmektedir. Bunların kasıtlı ve organize yapıldığı ile ilgili şüphelerin ve soruların yetkilerce cevaplanması gerek. Kamuoyunun aydınlatılması adına İlin Milletvekilleri olarak bizlerde süreci yakından takip edeceğiz.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku