GÜNDEM:
Bölük: ' İdari mahkemede dava açacağım!'

(Söz konusu alanın 6 ayrı parsele dönüştürülüp satışa çıkarıldığı iddia ediliyor.)

CHP Gebze Belediyesi Meclis üyesi Erhan Bölük  Gebze Cumhuriyet Mahallesi'nde ayrılan 4081 ada, 11-12-13-14-15-16 parsellerdeki yeşil alanın, Gebze Belediyesi tarafından parsellenip satılması olayını önce MLeclis gündemine, daha sonra ise konuyu idare mahkemesine taşımayı düşünüyor. Gebze Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erhan Bölük  yaptığı açıklamanın mahalle sakinlerinden de destek bulması üzerine yaptığı yeni değerlendirmede,  ilk Meclis toplantısında konuyu gündeme getireceğini ve İdari mahkemesinde bunun iptali için dava açacağını bildirdi.

FAHRETTİN BOSTAN: "DAVA AÇIN BURASI GİTMESİN!" DEDİ

Eski Meclis Üyesi Fahrettin Bostan

Gebze Belediyesi'nin CHP'den ayrıldıktan sonra bağımsız olarak görevine devam eden önceki dönem Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Bostan da konuya duyarlı olarak yaklaştı. Bostan bu konu ile ilgili olarak yaptğı değerlendirmede, "Zamanı geçirmeden idari mahkemeye taşıyın sayın meclis üyem. Şayet zaman geçtiyse önceki imar komisyonundaki arkadaşınızın gözünden kaçmış olabilir. Bu tür araziler genelde idari mahkemeye taşınır .Daha öncede Osman yılmaz mahallesindeki cuma pazarıda CHP grubunun gözünden kaçmıştı ben idari mahkemeye taşıdım Hale’n mahkeme devam ediyor sonuna kadar takipçisi olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku