GÜNDEM:
Başkan Hürriyet İzmitlileri sıcak hava için uyardı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yarın beklenen yüksek sıcaklıklara karşı İzmitlileri uyardı. Başkan Hürriyet mesajında şu ifadeleri kullandı; “Meteoroloji raporlarına göre, 26 Temmuz Çarşamba günü yani yarın sıcaklıklar 41 dereceye kadar yükselecek.  Uzmanlar, dışarıda uzun süreli kalmamanız konusunda ciddi uyarılarda bulunuyor. Sıcak hava, özellikle yaşlılarımız, çocuklarımız ve kronik sağlık sorunları olan vatandaşlarımız için büyük risk taşıyor.

GÖLGEDE KALMAYA ÖZEN GÖSTERİN

Lütfen mümkün olduğunca evinizde kalın ve mecbur kalmadıkça dışarı çıkmaktan kaçının. Eğer dışarı çıkmak zorunda kalıyorsanız, aşırı sıcaktan korunmak için şapka, güneş gözlüğü ve hafif giysiler giymeyi unutmayın. Ayrıca bol su içerek vücudunuzun su dengesini sağlayın ve mümkün olduğunca gölgede kalmaya özen gösterin.

“İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZDA BELEDİYEMİZİ ARAYABİLİRSİNİZ”

Lütfen, bu uyarıları dikkate alalım ve güvende kalmak adına gereken önlemleri birlikte alalım. İhtiyaç duyduğunuz herhangi bir konuda belediyemiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.” 

İzmit Belediyesi Telefon Numarası: 0262 318 00 00

Whatsapp iletişim hattı: 0532 166 41 41

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku