KÜLTÜR-SANAT:
Kartepe'de Yazlık Sinema 'Mavi Boncuk'la Devam Etti

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkararak günümüze taşıyan ve her hafta devam edilen “Yazlık Sinema Günleri” Türk sinemasının klasik filmleri arasında yer alan Mavi Boncuk filmiyle bu sezonun son filmlerinden biri oldu.

KARTEPELİLERDEN BÜYÜK İLGİ

1974 yapımı komedi filminin yönetmenliğini Ertem Eğilmez yaparken, oyuncuları arasında Emel Sayın, Tarık Akan, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Münir Özkul, Adile Naşit ve Halit Akçatepe yer aldı. Türk sinemasının klasikleri arasında yer alan “Mavi Boncuk” Emel Sayın’ın kaçırılmasıyla yaşanan komik olayların anlatıldığı filme Kartepeliler büyük ilgi gösterdi.   

YAZLIK SİNEMA GELENEĞİNİ CANLI TUTACAĞIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemizde başlattığımız Yazlık Sinema Günlerinde hemşehrilerimizin ilgisi bizleri çok memnun etmiştir. Nostalji olarak kapanan yazlık sinema keyfi Kartepemizde yeniden yaşanmaya başladı. Mavi Boncuk filmiyle sezonun sonuna yaklaştık. İnşallah gelecek dönemde Kartepeli hemşehrilerimizle çok daha güzel filmlerle bir araya geleceğiz” açıklamasında bulundu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku