KÜLTÜR-SANAT:
İzmit Kadın Festivali'nde finali  Suzan Kardeş yaptı

Kadın girişimcileri desteklemek ve kadının gücünü göstermek amacıyla İzmit Belediyesi, 41 Burda Avm ve Sanatfest ortaklığında gerçekleşen İzmit Kadın Festivali’nin son gününde sahneye ünlü sanatçı Suzan Kardeş çıktı. “Bize yakışanı yapalım” diyerek İzmir Marşı ile açılışı yapan Suzan Kardeş, İzmitlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. 

“KOMPLEKSSİZ, MÜTHİŞ KADINLAR”

Ünlü şarkıcı Evreşe Yolları Dar, Yarım Hava Çalsana, Kızılcıklar Oldu mu, Osman Aga ve çok daha fazlasını İzmitlilerle birlikte söyledi.  “Kadının gücünü göstereceğiz. Böyle anlamlı bir etkinliğe imza atan komplekssiz ve müthiş kadınlar var. İzmit, çok şanslısınız” ifadelerini kullanan ve güzel sesinin yanı sıra sempatik ve cana yakın tavırlarıyla keyifli bir akşama imza atan Suzan Kardeş İzmit Kadın Festivali’nde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

“İYİ Kİ BİZİMLESİNİZ”

Ünlü şarkıcı Suzan Kardeşi ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet kendisine isminin yazılı olduğu Kocaelispor forması ve plaket takdim etti. Ayrıca kendileri adına fidan bağışında bulunduklarını söyleyen Hürriyet, “Bugün güzel İzmitlilerle, çok kıymetli sanatçımızla hep birlikte güzel bir akşam geçiriyoruz. Üç günlük festivalimizin son gününde sizin gibi kıymetli bir sanatçıyı ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. İyi ki geldiniz, iyi ki bizimlesiniz. Kadın farkındalığını yine güzel ve başarılı bir kadınla yaşayacağız.

“CESUR VE ÜRETKEN KADINLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Biz kadınlarımız güçlü olsun istiyoruz. Kadın güçlenirse toplum da güçlenir. İzmit Kadın Festivali’nin amacı kadınların her alanda var olabileceğini gösterebilmek, kadın girişimcilerin artmasını sağlamak. Ben cesur, güçlü ve üretken kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar üretiyor, biz de onların ürettiklerinin ekonomik karşılığını bulmasını sağlıyoruz. Kadın festivalimizi geleneksel hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku