KÜLTÜR-SANAT:
Atölye Fazilet'te sergi açılışı yapıldı

Darıca Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Atölye Fazilet’in Ferdema Dekorasyonda açmış olduğu kurslarla ilgili sergi  açıldı.
Açılışa Darıca Halk  Eğitim Merkezi Müdürü  Süleyman Özdağ, Atölye Fazilet sahibi  Fazilet Erdem, öğretmenler, kursiyerler ile  çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ ve beraberindekiler tarafından kesilen açılış kurdelesi sonrası sergi gezildi.


BİR ÇOK BRANŞTA KURS
Sergi de Kuyumculuk, Gümüş Takı İşlemeciliği,  Ahşap Yüzey Boyama, Resim, Yağlı Boya, Karakalem, Keçe, Örgü, Çini Seramik ve Polimer Kil üzerine kursiyerlerin zaman içinde yapmış olduğu çalışmaları yer alıyor. Cengiz AKGÜN


Sergide ayrıca Atölye Fazilet’in kursiyerlerinden olan Gebzeli yazar  Adil Zaman’ın da kara kalem üzerine hazırladığı   çalışmaları  sergileniyor. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku