GÜNDEM:
Vanlılar'dan Başkan Hürriyet'e ziyaret

Kentin tüm dinamikleri ile iletişim halinde olan ve her kesime hitap etmeyi sürdüren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, son olarak Kocaeli’de kültürel ve sosyal faaliyetlerini sürdüren Vanlı hemşeri derneklerini makamında konuk etti. Ziyarette; Kocaeli Vanlılar Federasyon Derneği Başkanı Ahmet Duran, Kocaeli Van İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Garbi Güvercin, Dilovası Van Derneği Başkanı Vefa Çelik ve Van Bahçesaray Derneği Başkanı Muzaffer Beyaz yer aldı. İzmit’in geleceğinin ve işbirliklerinin konuşulduğu ziyarette başkan Hürriyet, ziyaretleri için Vanlı hemşehri derneklerine teşekkür etti.

“GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ ROLÜ VAR”

Toplumları oluşturan kültürel mirasların gelecek nesillere aktarılmasında hemşeri derneklerinin çok önemli rol oynadığının altını çizen Hürriyet, “Farklı kültürlerin iç içe olduğu kentimizde çok önemli bir yere sahip olduğunu düşündüğümüz hemşeri dernekleriyle sürekli iletişim halindeyiz. Vatandaşlarımızın geçmişi ile geleceği arasında köprü görevi gören derneklerinizin çalışmalarına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Bir araya gelmenin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Vanlı hemşehri derneklerinin başkanları, misafirperverliği için başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku