GÜNDEM:
Vali Aksoy'dan, Karantina Yerlerine İnceleme!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Covid-19 ( Koronavirüs) virüsünün sebep olduğu hastalıkla mücadele amacıyla Devletimiz tarafından alınan tedbirler kapsamında; Almanya, İspanya, Fransa, Avusturya, Norveç, Danimarka, İsveç, Belçika ve Hollanda’ya kısa süreliğine giden veya bu ülkelerde öğrenci olarak bulunan ve ülkemize dönmek isteyen vatandaşlarımızdan 14 gün süreyle ilimizde karantina/gözetim altında  konaklanmaları sağlanacağı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Kredi Yurtlar Kurumunun İzmit İlçesinde bulunan Şerife Gelin Öğrenci ve Ali Fuat Cebesoy Yurtlarını ziyaret ederek, yapılan  hazırlıkları yerinde inceledi.

Ziyarette Vali Aksoy’a Vali Yardımcısı Ali Ada, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul ve  İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney eşlik etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, karantina/gözetim süresi  boyunca yurt binası ile çevresinde alınan gerekli önlemler ve  çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Haber : Büşra Günaydın

17.03.2020

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku