GÜNDEM:
Türkkan, Gebze Yenikent PTT Şubesini sordu

 İYİ Parti  Kocaeli Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili  Lütfü Türkkan Gebze Yenikent'te yaşayanların PTT ihtiyacı ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın yanıtlaması isteğiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi. " Gebze'nin Yenikent Mahallesi 21.000 nüfusa sahip olmasına rağmen mahallede PTT Şubesi yok" diyen İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, soru önergesinde:

" Kocaeli'nin Gebze ilçesi  Yenikent Mahallesi 21.000 nüfusa sahip olmasına rağmen mahallede PTT Şubesi yoktur. Nüfusu 21.000 olan mahallede daha önce seyyar araçla hizmet veren PTT,bu hizmetlerine de son vermiştir.. Seyyar olması sebebiyle pek bölge sakinlerince itibar görmeyen mobil PTT şubesi yerine, sabit bir ikamet üzerinde hizmet veren bir şubeye ihtiyaç vardır.

Yakındaki bilgiler çerçevesinde:

1) kimi yerlerde kendi hizmet yeri, kimi yerlerde ise kiracı olarak dahi hizmet veren PTT, Gebze'nin en yeni yerleşim bölgesi olan 21.000 nüfuslu Yenikent mahallesinde hangi gerekçeli karar ile mobil hizmet vermiştir?

2) Yenikent mahallesinde kalıcı PTT'nin hizmet vernmesidüşünülmekte midir?

3)

Mahallenin merkezinde yapımı yeni tamamlanmış olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gebze İçe Müdürlüğü binasının alt katı PTT şubesi olarak hizmet verebilme kapasitesine sahiptir. Bu konuyla ilgili gelen ve talip ve önerilere PTT Gebze yönetimi  bürokratik nedenlerden dolayı cevap verememiştir. İlgili bakanlık ile ilgili  bir protokol düşünülmekte midir?"   YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku