GÜNDEM:
Sultan Ayhan'da Atatürk'ü Anma Programı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81’inci yıldönümünde Gebze Yenikent'te bulunan güzide eğitim kurumlarımızdan "Sultan Ayhan" İlkokulunda da zengin içerikli bir anma töreni ile anıldı. Anma programına Okul velileri nbüyük ilgi gösterdi. Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş da anma programına katıldı. Anma programı  saat 09:05 geçe sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ile başladı ve akabinde İstiklal Marşımız söylendi. Okul Müdürü Halük Öztekin ile 3 H Sınıfı öğretmeni Aynur Kabak Binici eşliğinde Atatürk büstüne çelenk koydu saygı duruşunda bulundu. 

ÖZTEKİN: "ATATÜRK BÜYÜK BİR DÜNYA LİDERİYDİ!"

Okul Müdürü Halük Müdür Öztekin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anlattı.

Okul Müdürü Halük Öztekin yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sadece kurduğu Cumhuriyetin değil, tüm Dünya'nın önemli bir değeri ve Dünya Lideri sıfatı taşıdığını ifade ederek onun bundan 81 yıl önce meydana gelen ölümünün bütün dünyayı üzdüğünü söyledi.

Müdür Öztekin'in konuşmasının ardından Okulun anma gösterileri hazırlayan sınıfları sırayla Büyük Önder Gazi MustafaKemal Atatürk'ü anlatan gösterilerini sundular ve büyük beğni toplayıp alkış aldılar. Ayrıca anma programında minik öğrenciler yine oratoryo gösterimi gerçekleştirdiler, Atatürk'ü anlatan şiirleri söylediler. Anma programında Okul Müdürü Halük Öztekin, "Atatürk" konulu yarışmalarda derece alan öğrencilerine ödüllerini vererek tek tek tebrik etti. YILMAZ IŞIK

Minik öğrenciler nefis gösteri sundu.

Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş da anma programına katıldı.​​​​​​​

Okulun 3 H Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Aynur Binici yönetiminde muhteşem gösteri sundular.

Okul Müdürü Halük Öztekin, Atatürk konulu yarışmalarda derece alan öğrencilerine ödüllerini vererek tek tek tebrik etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku