GÜNDEM:
Şahinler: '101 yıl önce eşsiz bir kahramanlıkla  yazılan destanı gençlerimiz yaşatacak!'

"Büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ün önderliğinde;Vatanperver ,bir karış vatan toprağı uğruna  can veren Büyük TÜRK milletinin,Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun mihenk taşlarından olan Millî Mücadele Hareketi’nin başlangıcının 101. yılını Bu yıl Dünyayı saran salgın hastalık münasebeti ile yüreklerimizden eksilmeyen büyük bir heyecan ve coşkuyla yine evlerimizde kutlayacağımız . Günümüzden 101 yıl  önce başlatılan bağımsızlık mücadelesinin yeşerttiği umutlar ve beklentiler her ne kadar namüsait ortamlar yaşamakta olsak da  vatan aşkıyla yüreklerimizde devleşerek  yaşamaktadır.
101 yıl önce  kenetlenerek eşsiz bir kahramanlık ve vatanseverlik destanı yazmış olan ve Hürriyetini hiçbir şeye değişmeyen bu büyük Millet;Emel ve ilkelerinden  taviz vermeyen hareketle milletin birliği sağlanmış, tek vücud olarak, kurtuluş mücadelemiz tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sona ermiştir.
Doğruyol Partisi olarak aynı duygular ile yeni ve güçlü Türkiye için gelecekte Türkiye yi  muassır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan gençlerimizin  Eğitim, sevgi, saygı, hoşgörü ile  akılcı ve  gerçekçi çözüm yolları ile yöneteceklerine inancımız tamdır. 19 Mayıs'ın 101.  Yılını kutladığımız bu gün  Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü,silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen  Aziz Şehitlerimizi  rahmet, minnet ve saygıyla anarken ,geleceğimizin teminatı Gençlerimizin ve Büyük TÜRK Milletinin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını en kalbi duygularımla kutlar saygılarımı sunarım."              

   Halil İbrahim ŞAHİNLER 
   Doğruyol Partisi. Gnl.Bşk.Yrd.
   Siyasi İşler Başkanı

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku