GÜNDEM:
Saadet'in genç adayı konuştu :Gençlerin büyük bölümü işsiz

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları Volkan Gemiksiz ve Fahrettin Taşkaya, Çayırova’da gençlerle bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi’ne destek sözü aldı.

Sahadaki çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adaylarından Volkan Gemiksiz ve Fahrettin Taşkaya geçtiğimiz gün de Çayırova’da ziyaretlerde bulundu. Gençlerle bir süre dertleşen adaylar, geçlerden Saadet Partisi’ne destek sözü aldı.

“ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜCÜ GENÇLİĞİDİR”

Gençlere yaptığı konuşmada, ülkedeki işsizliğe dikkat çeken Gemiksiz, “Genç, bir ülkenin hem bugünü hem de yarınıdır. Gençliği hesaba katmayan ya da gençliğe müşteri gözüyle bakan her adım ülkemizi geriye götürecektir. Üretimin en önemli öznesi gençlerimizdir. Ülkemizde 3,5 milyon civarında işsiz vardır. Bu işsizlerin büyük bir bölümü, 18-27 yaş aralığındaki genç kardeşlerimizdir. Her geçen gün de bu sayıları artmaktadır. İnşaallah Saadet iktidarında gençlerimizin sorunlarına ciddiyetle eğilecek; gençlerimiz için yatırım, istihdam ve üretim hamleleri gerçekleştirilecektir.” dedi.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku