GÜNDEM:
Meydandı şimdi derin çukur oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Gebze’de start verilen  Gebze-Darıca Metrosu için Gebze Cumhuriyet Meydanı aylaarca süren  sondaj ve delme çaalışmalarıı sonucu meydan dev ber kratere dönüştü.

BİİR ZAMANLAR MEYDANDI, ŞİMDİ DEV BİR ÇUKURA DÖNÜŞTÜ

Bir zamanlar Gebze Cumhuriyet Meydanı olarak Gebzelilere hizmet veren meydan yıllar sonra metro  inşaatı için kazıldı.  Aylarca süren çalışma sonucu çektiğimiz son görüntüye göre meydanın altıı adeta dev biir krater halini aldı. Burada çalışmakta olan  İş makinaları iise  dev kazıda adeta küçük bir oyuncak kadar  gözüküyor.

Yaklaşık 60 metreye kadar inildiği beliirtilen  çalışmada   metro iinşaatı devamı için  bu  noktadan   tüünel kalıbı ile yer  altından devam edileceğii öngörülüyor.

ÇALIIŞMA BİRAZ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Son günlerde yerel seçimler safhasının ardından da evam ettiği ibelirtilen hummalı çalımanın biraz hafiflediği de gelen bilgiler arasında. Darıca'yı Gebze üzerinden GOSB'a bağlayacak olan ve Pelitli'de son bulacak olan projenin tamamalaanma süresi ise 5 yııl olaaraak öngörülüyor. ağustos 22018 tarihinde start verilen çalışmada Darıca ile Gebze arasıında Darıca Cumhuriiyet Meydanı, Gebze Cumhuriyet Meydanı, Issıkgööl caddesi üzerinde Gebze Belediye Garajı ve Yeniikent mahallesinde Miigros  arkasıındaki noktalarda  projenin yeraltına dalış  noktaları olarak belirlenmiş ve çalışmalar başlanmış durumda. YILMAZ IŞIK

Bir zamanlar geeniş bir alan olan Cumhuriyet Meydanı artık derin bir krater haline almış durumda. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku