GÜNDEM:
MARKA, Sakarya'da toplandı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Şubat Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında Sakarya’da gerçekleştirildi.


Toplantıya; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Sakarya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir, Bolu Valisi Sayın Ahmet Ümit, Düzce Valisi Sayın Dr. Zülkif Dağlı, Yalova Sayın Valisi Muammer Erol, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin  Becan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu katıldı.

Toplantıda; 2020 yılı Ocak ayı harcama ve faaliyetleri, aylık ekonomik görünüm raporu, 2019 yılı Ajans faaliyetlerinin sunumu ve değerlendirmesi yapılarak, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Fizibilite Desteği kapsamında projeler değerlendirildi.

Haber : Büşra GÜNAYDIN

                    18.02.2020

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku