GÜNDEM:
KOGACE, üyelerini Safranbolu'ya götürdü

Birçok deyim ve atasözünün çıkış yeri olan tarihi ve mimari yapısıyla dikkat çeken Safranbolu, geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni ağırladı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’ın da eşlik ettiği geziye gazeteciler ve eşleri çocuklarıyla birlikte katıldı. Üyelerine yönelik etkinliklerini sürdüren, meslektaşlarını kısa süreliğine de olsa iş stresinden uzak tutmak için çalışmalarını sürdüren Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Çanakkale ziyaretinin ardından bu kez üyelerini Safranbolu’ya götürdü.

TARİHİ YAPILARI GEZDİLER

Çikolata müzesi, Safranbolu evleri, Kristal Teras, Lokumcular Çarşısı, Ters Ev, Tarihi Han, Kaymakamlar Gezi Evi, Hıdırlar Tepesi, Tokatlı Kanyonu gibi tarihi yapılar ve yerleri gezen gazeteciler Safranbolu’ya hayran kaldı. Safran çiçeği, Bağlar Gazozu, su simidi, kuyu kebabı ile de ünlenen ilçe, UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor. Safranbolu’yu karış karış gezen gazeteciler, Safranbolu’nun meşhur lokum çeşitleri, kahvesi ve hediyelik eşyalarını da sevdiklerine almayı ihmal etmedi. 

ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Sağanak yağışa rağmen geziye ilgi göstermelerinden dolayı meslektaşlarına teşekkür eden Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan, Olağan üstü kongrede söz verdiğimiz gibi her yaptığımız çalışmamızla üyelerimize bire bir dokunacağız, bu gezide bunlardan biriydi. Gezilerimizde sadece üyelerimiz değil aileleri de katılabiliyor. Bunu yapmaktaki amacımız, insanların sevdikleriyle güzel bir gün geçirmelerini istiyor ve moral depolamalarını amaçlıyoruz. Meslekte arkadaşlarımızın bu tür etkinlikler bir araya gelmelerini sağlayarak kaynaşmalarını hedefliyoruz. Her etkinlikte de katılım sayımız artıyor buda bizleri sevindiriyor. Çok güzel geçen gezimizin ardından bize bu gezide destek sağlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma hanıma teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde meslektaşlarımızla birlikte bovling turnuvası düzenleyeceğiz."dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku