GÜNDEM:
Gebzeli çocuklar kaymakamlık makamında

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. Yılı programları kapsamında Orhan Gazi İlkokulu 3-E sınıfından Erva Tartar ve 3-D sınıfından Hamza Efe Ayvaz isimli öğrenciler Okul Müdürü Erdoğan Tali ve sınıf öğretmeni Çiğdem Erden nezaretinde Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler’e ziyarette bulundu.

Kaymakam Güler ile bir süre sohbet eden ikili Kaymakamlık görev ve sorumlulukları ile işleyişi hakkında bilgi aldı. Makam koltuğuna oturduklarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden öğrenciler temsili Kaymakam olarak sokak hayvanları için barınak sayılarının arttırılması yönünde çalışmalar yapılmasını, her okul için spor salonu yapılmasını, okullarının bahçelerinin düzenlenmesini istediler.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler çocuklara bu günün anısına hediyelerini verdi. “Çocuklar bizim geleceğimiz bu sebeple onları önemsiyoruz” diyen Kaymakamımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku