GÜNDEM:
Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere kırtasiye yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal devlet anlayışıyla vatandaşların hayatlarını kolaylaştırarak, ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi vatandaşların yeni eğitim öğretim yılında kırtasiye ihtiyaçları karşılandı.

TAHİR BAŞKANIN TALİMATIYLA ARTTIRILDI

Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların açılmasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu. Geçtiğimiz senelerde fazlasıyla beğenilen ve aile bütçesine katkıda bulunan kırtasiye yardımı bu sene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla yüzde 50 arttırıldı. Arttırılan yardım ücreti öğrencileri sevindirirken aileleri de mutlu etti.

 

AİLE BÜTÇESİNE KATKI

Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu kırtasiye yardımından geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrenciler, kırtasiye gereksinimlerini bu yardımla karşıladı. Böylece hem aile bütçesine katkı sağlanarak öğrencilerin yüzü güldü.

 

NASIL BAŞVURULUR?

İhtiyaç sahipleri için başlatılan kırtasiye yardımından vatandaşların yararlanabilmeleri için öğrencilerin okullarından alacakları Öğrenci Belgesi, Fakirlik Belgesi, Kimlik Fotokopisi ve SGK Dökümü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasına ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Çözüm Masasına başvurmaları gerekiyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Gönül 5 yıl önce

Allah razı olsun kırtasiye malzemesi verdiler yalnız gıda ve giyim reddedildi çok üzüldüm iki katlı evi olan vatandaşa verdiler ben ise gece kondu da kirada oturuyorum vermediler çok zor durumdayız kıt kanaat geçinen iki çocuk okutmaya çalışan bir anneyim.

Misafir Avatar
Gönül 5 yıl önce

Belediyeden bir bayan görevlendirdiler oturduğum yere bakmaya geldiler Evin ne durumda olduğunu gördüler daha ne görmek istediler anlamadım eşyalarımı Allah razı olsun bir hayırsever kendi eşyalarını verdi.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku