GÜNDEM:
ASİAD Genel kurula gidiyor!

Yaklaşık 16 yıl önce Gebzeli İşadamı Ömer Faruk Başaran'ın öncülüğünde ve kurucu başkanlığında kurulan ASİAD - Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği önümüzdeki günlerde genel kurula gidiyor. ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, yakında yapılması planlanan ASİAD Olağan Genel Kurulu hakkında bilgi verdi. Başaran youtube kanalıyla verdiği bilgilerde 16 yıl önce kurulan ASİAD'ın bugüne kadar önemli çalışmalarda bulunduğunu, en son geçtiğimiz günlerde ASİAD öncülüğünde ve bünyesinde Türkiye Patronlar Platformu'nun da kurulduğunu bu anlamda önümüzdeki süreçte buu phlatform ile birlikte de önemli çaalışmalara imza atacaklarına işaret etti. İşte Başaran yapılacak olan genel kurulla ilgili şu bilgileri verdi:

https://www.youtube.com/watch?v=6wyUeR24EJk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2h1j8TIo9HvcaWPhOccFM7Txui4IFa2atJDPhzWq54eoShh-6_jcHeItk       YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku