SON DAKİKA! Su arıza ekipleri kötü havaya rağmen canla başla çalışıyor!

Gebze'de  1200'lük CTP ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle meydana gelen büayük arızanın giderilmesi için İSU Bölge ekiplerimiz kötü hava koşullarına rağmen canla başla şehre su vermek için çaba ve çalışmalarını sürdürüyor.  Ekiplerin başında bizzat İSU Bölge Müdürü Burak Kızılöz bulunuyor.

Konu ile yapılan açıklamada: 

"Gebze İlçesi Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan, Yavuz Selim,Ulus ve Hürriyet Mahallelerinin üst kotlari, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent,Gaziler, Mustafa Paşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış ve Tavşanlı Mahallelerinin tamamina 5 Şubat Çarşamba (bugun) 13:00 ile, 6 Şubat Perşembe (yarın) 01:00 arası12 (oniki) saat süre ile su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denilmişti.

Arıza ekiplerinin bizzat başında bulunan İSU Gebeze Bölge Müdürü Burak Kızılöz son alarak devam etmekte olan çalışmalar ile ilgili Gazeteci Yılmaz Işık'a kısa bir bilgi vererek: " Şu an çalışma devam ediyor en kısa sürede suyu kademeli olarak vereceğiz inşallah. Sabah herkes suyunu almış olur inşallah.." dedi. YILMAZ IŞIK

Arızayı giiderme çalışmalarının  başında bizzat İSU Bölge Müdürü Burak Kızılöz bulunuyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku