Büyükakın, Gebze'de esnafla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnafların nabzını tutmaya ve sesini dinlemeye devam ediyor. Son olarak Gebze Akse Sapağındaki esnaflarla buluşan, onların taleplerini dinleyip yardımcı olan Başkan Büyükakın, Metro çalışmasının geldiği son durum hakkında da esnaflara bilgi verdi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı buluşmada, esnafların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Esnaflarımızın güçlü destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin ve şehrimizin ticari can damarı oluşturan esnaflarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Bizlerin görevi onların taleplerine cevap vermektir. Bunun içinde yoğun bir gayret gösteriyoruz. Biz biliyoruz ki güçlü esnaf, güçlü şehir demektir” açıklamasını yaptı.

“GÜÇLÜ BAĞIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜYORUZ”

Metro çalışmasının devam ettiği bölgedeki esnafları da ziyaret eden Başkan Büyükakın, “Metro’nun tamamlanmasıyla bölgemiz çok daha güzel olacak. Esnaflarımızla kurduğumuz güçlü bağımızla birlikte büyüyoruz” ifadelerini sarf etti. “Esnaflarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Büyükakın, sözlerini şöyle tamamladı; “Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımızla kurduğumuz güçlü birliktelik her açıdan başarıyı getirecektir. Biz eser siyasetinde daha başarılı olacağız, esnafımızın vatandaşımıza olan hizmetinde daha başarılı olacak. Esnaflarımızın sesi de olmaya devam edeceğiz. Onun için her fırsatta esnaflarımızla buluşuyor, bugün de Akse sapağı esnafıyla birlikteyiz.”

HER SORUYA İÇTENLİKLE CEVAP VERDİ

Metro çalışması nedeniyle yeni oluşan taleplere de cevap verileceğinin altı çizilen buluşmada, esnafların bölgedeki sosyal ve kültürel hayatın bir parçası olduğu da dile getirildi. Gebze’ye yapılan yatırımlar için Başkan Büyükakın’a teşekkür eden esnaflar, birçok konu üzerine de merak ettikleri soruları sordu. Her soruya içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, birlik ve beraberliğe de dikkat çekti. Buluşma çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku