Otobüs durağına park eden araç bütün trafiği kilitledi!

Bölgemizde bazı sürücüler  trafik kurallarına riayet etmemekte ısrarlı oluncaa bazı tatsız durumlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gebze'de Yeni Bağdat Caddesi, Ç,Mustafapaşa  Külliyesi kavşağına yakın bir noktada otobüs durağına öğle saatlerine doğru park eden  jeep  bütün trafiği kademeli olarak felç etti. Otobüs durağına park eden aracın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Çekme Aracı ile çekilmesi sırasında caddede seyir halinde bulunan bütün şehir trafiği de olumsuz yönde etkilendi ve  Yeni Bağdat caddesi üzerinde kısa süreli de olsa uzun araç kuyruklarının oluşmasına sebebiyet verdi.

Gebze şehiriçinde otobüs duraklarına bazı araçların park ettikleri sıklıkla görülen bir olay, ancak trafik ekipleri  araçların çekileceğini ve araç sahiplerine yüklü miktarda ceza kesileceğiini bir kez da uyarma gereğini duydular. 03 plakalı lüks jeepin çekilmesi sonrası trafik yeniden normal seyrine döndü.  YILMAZ IŞIK

Aracın duraktan çekici marifetiyle çekilme esnasında cadde üzerinde böyle araç kuyrukları oluştuğu görüldü. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku