Mimarlar Odası'nda yeni başkan Cenk Elgin mazbatasını aldı

TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği'nin 10. olağan Genel kurul toplantısında başkan seçilen Cenk Elgin mazbatasını aldı.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ

Yapılan konuşmaların ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak onaylandı. Raporların okunmasından TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkan Adayı Cenk Elgin şunları söyledi:

Öncelikle önümüzü açan büyüklerimize teşekkür ediyorum. 338 üyemizin gençlerinden gruplar kurduk. Genç arkadaşlarımızın destekleri oldu. Çok önemli işlere imza atmak istiyoruz. İşsiz mimar arkadaşlarımız var. Bir fikir birliği sağlamak istiyoruz. Proje bedelleri konusunda fikir birliğine ulaştık. Ücretsiz eğitimler veriyoruz. Odamızı üyelerimize açtık. Üyelerimiz çalışmalarını odamızda da sürdürebilir. Bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız. (KOCAELİ BAKIŞ)

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku