Gebze'de Dezenfekte Çalışmalarına Ara Yok!

Gebze’de dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında Gebze Belediyesi tarafından yürütülen dezenfekte çalışmaları hız kesmiyor. Veteriner işleri ve temizlik işleri müdürlüklerine bağlı ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında özel solisyonlu dezenfektanlarla ilaçlama çalışmaları yürütülüyor. Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler de ayrıca, ilçenin mahallelerinde cadde ve sokakları yıkayarak dezenfekte ediyor. Belediye yetkilileri sokağa çıkma kısıtlaması günleri başta olmak üzere 7/24 dezenfekte çalışmalarının devam edeceği bilgisini paylaştı. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Bizim sokaga hiç gelmedi ben hiç görmedi 4 yıl önce

Bizim sokaga hiç gelmedi görmedim tatlıkuyuda oturuyom 1309 sokak

Misafir Avatar
Nefise celik 4 yıl önce

Gaziler mahallesi hala temizlik bekliyor . Defalarca beyaz masayi aramamiza rağmen,yetkililerden " gebze cok büyük hergun bir mahalleyi yikamamiz soz konusu olamaz, zaten sokaklardan virus bulasmiyor rahat olun" aldik. Ki burasi isci kesiminin yogun oldugu, servislerin gece gunduz her saat gectigi bi semt. Artik Ulkem Ilkokulunun onunun de temizlendigini gormek istiyoruz turlu bahaneler degil!!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku