4 günlük Sokağa çıkma yasağı tarihleri belli oldu

4 günlük Sokağa çıkma yasağı tarihleri belli oldu. Buna göre,

Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Cuma günü market, bakkal, manav ve kasaplar saat 23.00’e kadar faaliyetlerine devam edebilecek.

PAZARTESİ MARKETLER AÇIK OLACAK

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 16 Mayıs Cumartesi ve 17 Mayıs Pazar günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve online satış yapan işletmeler de kapalı olacak.  Dört günlük sokağa çıkma yasağı 15 Mayıs Cuma günü saat 24.00’te başlayacak ve 19 Mayıs saat 24.00’te son bulacak. Sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacağı Cumartesi ve Pazar günü market, bakkal gibi alış veriş merkezleri tam gün kapalı olacak. 18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günü bakkallar ve marketler saat 10.00-16.00 arasında açık olacak. Dört günlük sokağa çıkma yasağı 19 Mayıs Salı akşamı saat 24.00’te son bulacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku