ÇAYIROVA:
Çiftçi, meclis üyeleriyle video konferansla görüştü

Nisan ayı meclis toplantısının iptal edilmesi dolayısıyla meclis üyeleriyle bir araya gelemeyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, video konferans yoluyla görüştüğü meclis üyelerine koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Meclis üyelerinin öneri ve taleplerini not alan Başkan Çiftçi, koronavirüsle mücadele kapsamında süreci başından beri çok yakından takip ettiklerini, ülkemizde virüsle ilgili tedbirlerin artırılması ile birlikte belediye bünyesinde dezenfekte ekibi kurarak halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda hemen dezenfekte çalışmasına başladıkları söyledi. Bakanlıkların genelgeleri doğrultusunda tüm etkinlikleri iptal ettiklerini eğitim, spor, kurs gibi tüm faaliyetlere ara verdikleri anlatan Başkan Çiftçi,” Cumhurbaşkanlığımız ve ilgili bakanlıklarımızın yayınladığı genelgeleri tebliğ ederek, uygulanması noktasında denetimlerini yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Pazarda hijyen denetimleri ve üç metre kuralının takibini yapıyoruz. İşyerlerinde fiyat artışı başta olmak üzere gramaj, hijyen ve diğer kurallarla ilgili denetimlerimizi daha da artırdık. Dezenfekte ekibimizin sayısını artırdık. Üç vardiya çalışan ekibimiz halkımızın yoğun olarak kullandığı alanları her gün düzenli olarak 7/24 dezenfekte ediyor. Ana caddelerimiz ve bu cadde üzerinde faaliyet gösteren esnaflarımızla birlikte ilçemizdeki sokakların da dezenfektesini yapıyoruz “dedi.

Çiftçi, İçişleri Bakanlığımızın 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlarla ilgili genelgesi sonrası kurdukları 60 kişilik Vefa Destek Ekibi 7/24 hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku