ÇAYIROVA:
Çayırovalılar proje turlarından memnun

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin, ilçe sakinlerine yönelik gerçekleştirdiği proje turu, Çayırovalıların beğenisini kazanıyor. İlçede hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeleri, Çayırovalılara bizzat yerinde anlatan Başkan Çiftçi’nin gerçekleştirdiği gezi oldukça verimli geçiyor. İlçenin her mahallesinde neler olduğunu yerinde gören Çayırovalılar, tur sonunda Başkan Çiftçi’ye teşekkürlerini iletiyor. İlçedeki yatırımları yerinde görmenin çok faydalı olduğunu aktaran Çayırovalılar, ilçeye kazandırılan projeler için Başkan Çiftçi ve ekibini tebrik etti.

“GÖRMEDİĞİMİZ ÇOK ESER VARMIŞ”

Proje turu sonrasında konuşan Hasan İsmail, “Başkanımızın davetiyle çok mutlu olduk. Bilmediğimiz ve görmediğimiz çok fazla eser varmış, Bu çalışmalarından ötürü Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye sonsuz teşekkürler ediyorum. Projeler vatana millete hayırlı olsun” dedi.

“YERİNDE GÖRMEK DAHA İYİ OLDU”

Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı eserleri yerinde görmenin çok faydalı olduğunu söyleyen Sami Yılmaz, “Projelerin yapıldığını biliyorduk ancak yerinde görmek daha iyi oldu. Emeği geçen başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun. Yapılan işlerin yerinde görülmesi daha ikna edici oluyor” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTÇİ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Proje turuyla alakalı düşüncelerini aktaran Metin Kalkan, “Öncelikle Başkan Bünyamin Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetleri yerinde görmek, yerinde incelemek, bu hizmetleri alan bir vatandaş olarak bizleri mutlu etti. Hizmet demek kalite demek, başarı demek biz de bugün bunu gördük yerinde” açıklamalarında bulundu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku