ÇAYIROVA:
 Çiftçi engellileri ağırladı

Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir ve beraberindeki Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Meltem Çelik Kaçak ile engelli öğrenciler Hayrullah Şenocak, Çağrı Işık, Sibel Selyol, Merve Çapkın, Muhammet Kapakkaya, Mustafa Tüten ve Uğur Erdoğmuş  Başkan Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Ziyarette Başkan Çiftçi’ye Türk bayrağı ve Atatürk portesi hediye edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çiftçi, sevginin olduğu yerde hiç bir engelin olmadığını belirterek, her zaman engellilerin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Çiftçi, ziyaretlerinden ve anlamlı hediyelerinden dolayı Memiş Özdemir ve beraberindekilere teşekkür eti.

Görüşmenin sonunda engelli Merve Çapkın temsili olarak Başkan Çiftçi’nin makamına oturarak günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku