YEREL HABER:
Büyükakın GOSB'u ziyaret etti

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gezer, Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ve Bölge Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak tarafından karşılanan Büyükakın’a ilk olarak, GOSB’da sunulan hizmetlerle ilgili bilgi aktarıldı. 

Görüşmelerin ikinci ayağında ise, GOSB’un çevresinde yaşanan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözümlenmesi gereken konular masaya yatırılarak, fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrasında, Yıldırım ve Gezer tarafından Büyükakın’a ziyaret anısına anı tabağı takdim edildi.

Bölge Müdürlüğü ziyaretinin ardından, GOSB’da faaliyet gösteren Onko İlaç San. ve Tic. A.Ş. ile Boehlerit Sert Metal ve Takım San. ve Tic. A.Ş. firmalarını da ziyaret eden Büyükakın’a, Boehlerit Sert Metal ve Takım San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Dik, Onko İlaç San. ve Tic. A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Tuğçe Koç eşlik etti. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Yüksel Pehlevan: Kurban eti uzun süre bekletilmemeli
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak Kurban Bayramı öncesinde...

Haberi Oku