YEREL HABER:
'Dualarımız sel olup, deprem ateşini söndürsün”

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Miraç Kandili nedeni ile yayınladığı mesajda yüzyılın afeti ile yüz yüze olduğumuz bugünlerde bütün kalplerin, bütün uzanan ellerin deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızla beraber olduğunu belirtti.

 

10 ilimizi etkileyen depremde Türkiye’nin tek yürek olarak kutsal bir dayanışma içinde olduğunu ifade eden Başkan Büyükakın mesajına şu şekilde devam etti ” Bu gece Miraç Kandili aydınlığını fırsat bilerek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara şifa, ailelerimize sabır dualarını eksik etmeyelim. Dualarımızda dökülen yaşlar, sel olup depremle alev alan gönüllerin tekrardan yeşermesi için söndürmeye vesile olsun. “Müminler Ancak Kardeştirler” ayetindeki ulvi tavsiyeyi bir kez daha düşünerek birlik ve beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma, saygı ve sevgi duygularımızı daha da pekiştirelim.

Bugüne kadar nice badireleri eşi görülmemiş devlet-millet dayanışmasıyla geride bırakmış bir ülke olarak, inşallah deprem felaketinin yol açtığı yıkımın da üstesinden geleceğiz. Miraç kandilimiz mübarek olsun.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Yüksel Pehlevan: Kurban eti uzun süre bekletilmemeli
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak Kurban Bayramı öncesinde...

Haberi Oku