YAŞAM:
Utkan Mutman'ın adı bu parkta yaşayacak

İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'nde hayata geçirdiği parka geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Doç. Dr. Utkan Mutman’ın adını verdi. Parkın açılışına Mutman'ın ailesi de katıldı. Doç. Dr. Utkan Mutman’ın eşi Güneş Mutman, "Böyle güzel bir anı bizlere yaşattığınız için çok teşekkür ediyoruz. Çok heyecanlıyız, çok gururluyuz" dedi.

"EMİNİM BU BAHÇEYİ BOL BOL SEYREDECEK"

Mutlu olduğunu söyleyen Doç. Dr. Utkan Mutman’ın dayısı Caner Sancaroğlu ise "Yeğenim Utkan Mutman, şehrimizin ilk mezunlarından biri olarak çok sevdiği bu şehirde görevini yaptı. Görevine başarıyla devam etti. Kendisini çok erken kaybettik, hepimizi çok üzdü. Burada, unutulmayan biri olarak yaşıyor. O burayı çok sevdi. Sizler de onu çok sevmişsiniz ki anısını yaşatmak için ona güzel bir park hediye ettiniz. Çiçekleri, bahçeyi çok severdi. Eminim bu bahçeyi bol bol seyredecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Utkan Mutman'ın babası Erol Mutman ise "Oğlumun böyle sevildiğini gözlerimle görmek çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku