YAŞAM:
Tecrübeli işadamından Kurt siyasetçiye çarpıcı öneri!

Gebze'nin kıdemli, hayırsever işadamlarından, Altıntaş Şirketler Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı İşadamı Muzaffer Altıntaş, Türkiye'nin kıdemli, tecrübeli ve kurt siyasetçilerinden geçmiş dönemler ANAP  Kocaeli Milletvekili Bülent Atasayan ile Gazeteci Yılmaz Işık'ın torunun sünnet töreninde karşılaştı. İkili arasında kısa süreli fakat keyifli ilginç  bir sohbet yaşandı. Altıntaş, Atasayan'a, "Sayın Vekilim, gelin senle ortak bir tarım işi,çiftçililk yapalım. Gençler görsün bakalım tarımcılık nasıl yapıldığını. Memleketimizde ne eksen biter. Şu bereketli topraklarda ne yetişmez. Bazı konularda gençlere bu anlamda öncü olmak gerekiyor" dedi. 

Yılların politikacısı Bülent Atasayan da, " Muzaffer Bey, niye olmasın, iyi de olur. Bizim gibi genç delikanlılar belki şimdiki gençliğe daha iyi örnek olur bu konuda . Bu heyecanlı çıkışın takdire şayan.Teşekkür ediyorum" diye esprili bir yanıt verdi.

İkilinin bu heyecanlı ve güzel sohbetini masada bulunan GTO Başkanı Nail Çiler ile gazeteciler de keyifle dinledi. YILMAZ IŞIK

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

KO-MEK yeni döneme hazır
Halk Üniversitesi KO-MEK yeni döneme kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak hazırlanıyor.

Haberi Oku